30 apr, 11:58
2018
Nieuws

Overtuigende zege Heijen, Milsbeek en Achates zonder punten

Heijen heeft prima zaken gedaan in de strijd om directe degradatie te ontlopen. De Heijenaren boekten in Beers een ruime 2-5 overwinning op HBV en zagen hekkensluiter OKSV geen punten pakken. Het team van Henny Queens begon energiek aan de wedstrijd en kreeg daarbij een grote ruggensteun in de vorm van een snelle treffer. In de drukte voor het doel van HBV zorgde Rene Reijnen voor 0-1.

Lees hier het wedstrijdverslag >>>>

Milsbeek ging op bezoek bij SES Langenboom om haar kansen op een periodetitel te vergroten, maar in een onaantrekkelijke en kleurloze wedstrijd waarin enkele dode-spelmomenten het hoogtepunt vormden, was het uiteindelijk SES dat aan het langste eind trok in een wedstrijd die geen winnaar verdiende, eindstand 1-0.

Afgezien van de openingsfase kon het thuisspelende Achates geen moment aanspraak maken op de overwinning en verloor terecht met 1-3. Tim van Cromvoirt opende weliswaar de score voor Ottersum maar nog voor rust stelden de gasten van DSV uit Sint Anthonis met twee treffers orde op zaken. De tweede helft verliep probleemloos voor DSV mede dankzij een snelle goal door Rik Groot en zo werd kort na de pauze de eindstand bepaald.