zaterdag 1 aug
Inspiratiedagen Tuincentrum Jan van de Hulsbeek Oosteind 1 Wanroij
Van:
zaterdag 1 aug 2020
09:00
Tot:
zaterdag 1 aug 2020
12:00
Oosteind 1 Wanroij

Inspiratiedagen Tuincentrum Jan van de Hulsbeek

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

Wil jij iets aan je tuin of erf veranderen maar weet je niet hoe? Soms kan met een kleine ingreep een groots effect bereikt worden. Of heb je geen idee hoe je jouw tuin meer jouw tuin kunt laten zijn? Wat is een goede structuur voor jou tuin, wat is de juiste plek voor een boom en welke boom kies je dan.

Graag help ik je!

Wanneer en waar
Op de ochtenden van 1 augustus, 5 september en 3 oktober staat tuinarchitect Carla Rovers je met raad en daad bij in Tuincentrum Jan van de Hulsbeek in Wanroij. Samen gaan we schetsend jouw wensen verwerken in een plattegrond. Dit schetsontwerp kan een leidraad zijn om je tuin verder te ontwerpen of aan te leggen.

Je neemt mee:
- Plattegrond op schaal, dit is de onderlegger waarop we gaan schetsen. Zorg dus dat deze groot genoeg is (schaal 1:100 of 1:50). Wat moet erop staan: de perceelsgrenzen, de woning met belangrijke deuren en ramen en eventueel de boom, berging e.d. die je graag wil laten staan;
- Foto’s van de tuin;
- Eventueel een moodboard.

Wat neem je mee naar huis:
- Ontwerpschets van je tuin.
- Inspiratie voor de te gebruiken beplanting en constructies zoals berging, schutting, pergola e.d.
Ik ben blij als ik je verder kan helpen, een tuin te ontwerpen waar je jezelf goed in voelt.

Kosten
Geef aan hoe groot je tuin is en ik plan je in. De kosten zijn € 30,00 per 30 á 45 minuten. De ingeplande tijd is afhankelijk van je vraag.

Aanmelden
Zie ik je op een van de bovenstaande datums? Je kunt een afspraak met me maken via info@carlarovers.nl dan bel ik je terug.
Heb je, je aangemeld krijg je van mij een formulier toe gestuurd met vragen over je wensen, hoe je de tuin wilt gaan gebruiken en welke sfeer je het liefst wilt zien, dit formulier stuur je ingevuld terug. Hierdoor kan tijdens de sessie sneller over gegaan worden naar het schetsen.

Je kunt tijdens deze dagen ook een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek bij je thuis.

Met vriendelijke groet, Carla Rovers


Bekijk op kaart