Bibliotheek Mill

Verrassende zomerontmoetingen
28 Juni 2014
Verrassende zomerontmoetingen in Bibliotheek Mill
Voor iedereen die deze zomer lekker thuis blijft organiseert BiblioPlus een reeks zomerontmoetingen. In de bibliotheek in Mill staan vier gratis ontmoetingen gepland met uiteenlopende thema’s.
Tijdens elke zomerontmoeting staat een onderwerp centraal en is er tijd om daar samen gezellig over te praten onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers. De zomerontmoetingen vinden plaats op woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. De toegang is gratis!
Programma:

16 juli Spulletjes van vroeger
Wim Verschayik uit Langenboom brengt voorwerpen mee uit zijn ‘Museum voor nostalgie en techniek’. Natuurlijk heeft hij verhalen bij de voorwerpen die hij meebrengt. Herkent u deze spullen van vroeger?

23 juli Het Koningshuis
Dit jaar vieren wij dat Nederland 200 jaar een constitutionele monarchie is. Koningsgezind of niet het Koningshuis geeft altijd stof tot ideeën, meningen en verhalen. Praat u mee?

6 augustus Natuurgebied De Tongelaar
De omgeving van Mill is prachtig en gevarieerd. Op het programma staat een korte natuurfilm over natuurgebied De Tongelaar. Bovendien geven de natuur en de tuin altijd stof tot praten.

13 augustus Praote en buurte mè un bekse koffie; dialectochtend
Een van de charmes van het Land van Cuijk is het dialect. Schrijver Carel Thijssen uit Boxmeer heeft een boek in zijn (Boxmeers) dialect geschreven. Hij leest deze ochtend voor uit eigen werk. Kom er gezellig bij en proat mee.

Kijk voor meer informatie op: www.biblioplus.nl
Contactgegevens
Bibliotheek Mill
Kerkstraat 3
5451BM Mill

Geadopteerd door:
Leden
Er zijn nog geen leden aangemeld.
Bent u lid van deze vereniging? Meld u snel aan en blijf op de hoogte! » Ik ben een lid