Hans van den Oever Diversen

Over Hans van den Oever Diversen
Hans van den Oever Diversen is de initiatiefnemer van Buitenbeleving.nl
Verzending

Uw bestelling kunnen wij op de volgende manieren verzenden.

TNT Post
De standaardmethode om uw bestelling geleverd te krijgen, kies voor deze methode als uw bestelling minder dan +/- 10Kg weegt

DHL Pakketservice
Voor grotere pakketten prefereren wij DHL, u dient wel thuis te zijn om het product in ontvangs te kunnen nemen

Koerier spoedbezorging
Indien u uw bestelling dezelfde dag in huis wilt hebben kunt u telefonisch contact met ons opnemen. In overleg bepalen we met welke partij uw bestelling het best kan worden verzonden.

Ophalen in Langenboom
Natuurlijk kunt u uw bestelling ook bij ons afhalen en contact betalen, wij vragen u wel vooraf even te bellen zodat wij alles klaar kunnen zetten.

Privacy verklaring

van den Oever Diverse respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. van den Oever Diverse zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
lees meer op www.buitenbeleving.nl
Contactgegevens
Hans van den Oever Diversen
Langenboomseweg 165
5453jc Langenboom