Klantenservice

Meest gestelde vragen

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld het gebruik van de website of kunt u niet inloggen? Bekijk de meest gestelde vragen hieronder. Komt u er nog niet uit? Geen probleem neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

FAQ: Algemeen

Wie zit er achter de Bezoek-websites? Maatwerk Media v.o.f. is de initiatiefnemer van de Bezoek-websites. Voor meer informatie over Maatwerk Media v.o.f. kijk ook eens op: www.maatwerkmedia.nl.
Wat als mijn dorp geen Bezoek-website heeft? Wij zijn druk bezig met uitbreiden. Als uw dorp nog niet tussen de bestaande Bezoek-websites zit, kunt u toch naar de website www.bezoek[dorpsnaam].nl gaan, waar u uw organisatie kunt aanmelden voor de website. Zodra de website klaar is voor lancering, krijgt u spoedig bericht hierover.
Kan ik als vereniging ook lid worden van de Bezoek-websites? Ja dat kan. Alle verenigingen kunnen zich gratis aanmelden. Dit werkt op dezelfde manier als bedrijven, maar hier vult u bij uw gegevens in dat u een vereniging bent. Klik op één van de Bezoek-websites rechtsboven op ‘Organisatie aanmelden’. Volg daarna de aangegeven stappen.

FAQ: Pakketten

Uit welke pakketten kan ik kiezen? U kunt de verschillende pakketten bekijken als u uw organisatie aan heeft gemeld. Klik bovenin op de knop adverteren om direct online uw adverteer pakket samenstellen.
Moet ik voor meer organisaties meerdere pakketten afnemen? Ja, omdat elke organisatie een eigen pagina heeft moet u per organisatie een pakket afnemen. U kunt eenvoudig online uw prijs berekenen. Klik bovenaan de pagina op de button 'Adverteren' en bereken uw prijs direct online.
Moet ik voor meerdere Bezoek-websites meerdere pakketten afnemen? Ja, per Bezoek-website moet u een pakket afnemen. U kunt eenvoudig online uw prijs berekenen. Klik bovenaan de pagina op de button 'Adverteren' en bereken uw prijs direct online.
Hoe moet ik mijn pakket betalen? U ontvangt van ons een factuur per post of email.
Hoe zeg ik mijn pakket op? Dit kunt u doen door een email te sturen naar info@maatwerkmedia.nl. Houd hierbij wel rekening met uw contractperiode.

FAQ: Account

Krijg ik voor elke Bezoek-website een ander account? Nee, u krijgt één account waarmee u al uw pagina’s eenvoudig kunt beheren.
Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Deze kunt u opvragen door op 'wachtwoord vergeten' te klikken. U krijgt een nieuw wachtwoord naar uw email-adres gestuurd.
Hoe wijzig ik mijn gegevens? Als u heeft ingelogd, kunt u klikken op ‘profiel’. Hier kunt u al uw gegevens aanpassen.
Hoe maak ik een account aan? Klik op één van de Bezoek-websites rechtsboven op 'Lid worden'. Volg daarna de aangegeven stappen.
Kan ik meerdere beheerders voor mijn pagina toewijzen? Ja dat kan. Neem contact op met Maatwerk Media (info@maatwerkmedia.nl) voor meer informatie.
Hoe voeg ik een bedrijfsnieuwsbericht toe? Ga naar uw beheerderspagina en klik op ‘Bedrijfsupdate toevoegen’. Hier kunt u zelf o.a. een titel, tekstbericht en foto toevoegen. Uw bericht wordt na plaatsing direct op de voorpagina van de bezoek-website(s) getoond.
Hoe voeg ik foto’s toe? Ga naar uw beheerderspagina en klik op de naam van uw bedrijf. Hier kunt u bij ‘Bedrijfsprofiel’ verschillende afbeeldingen toevoegen die u als een slideshow wilt vertonen op uw bedrijfspagina. Heeft u een groot aantal foto’s van bijv. een bepaald evenement? Deze kunt u naar ons toe mailen (info@maatwerkmedia.nl), wij zullen deze vervolgens op de Bezoek-website plaatsen onder ‘Foto en Video’.
Hoe verander ik mijn logo? Ga naar uw beheerderspagina en klik op ‘Bedrijfsprofiel’. Hier kunt u een logo uploaden die als algemene afbeelding zal verschijnen op uw pagina en o.a. bij uw bedrijfsnieuws berichten.

Neem contact met ons op

Heeft u geen antwoord op uw vragen kunnen vinden of bent u op zoek naar onze contactgegevens? Ga dan naar de pagina contact informatie.