21 mei, 10:56
2016
In de kijker
Roestvrij Taal

Van houtkachel tot klimaatinstallatie

WILBERTOORD - Comfort & Warmte W. van Deursen B.V. in Wilbertoord is een innovatieve dienstverlener in de installatie-, service- en onderhoudsmarkt. Een specialist die alles verzorgt op het gebied van klimaatinstallaties, ventilatiesystemen, zinkwerk, sanitair, zonnepanelen en riolering-, water- en gasvoorzieningen. Bedrijfsleider Eddy Hurkmans, getrouwd en twee kinderen, is al twintig jaar werkzaam bij het bedrijf: “Ik ben hier opgegroeid van een leergierige, betrouwbare medewerker in het veld tot een enthousiaste, correcte bedrijfsleider met totaaloverzicht en veel plezier in mijn werk.” Hij is degene die het bedrijf naar de klant toe vertegenwoordigt: “Onze kracht zit, naast een breed scala aan producten en diensten, ervaring, vakkennis en innovatie, vooral in de positieve werksfeer en het enthousiasme van onze flexibele mensen op de werkvloer. De klant voelt dat direct”.

Allround De naam ‘Comfort & Warmte’ geeft kort en duidelijk aan waar het installatiebedrijf voor staat. Eddy: “We kunnen alles leveren op het gebied van klimaatinstallaties, al dan niet gecombineerd met warmtepompen en ventilatiesystemen. Verder verzorgen we alle loodgieterswerkzaamheden en bieden we sinds kort ook de elektra voorziening aan. We zijn breed gespecialiseerd, van houtkachels tot klimaatinstallaties.”

Service Eddy: “Voor kleine of grote renovaties, complete nieuwbouw of ketelvervanging kan iedereen bij ons terecht. Wij staan voor eerlijke adviezen vóóraf en een betrouwbare service áchteraf. Met onze jaarlijkse controle en een eigen 24-uursservice zijn we zelfs betrouwbaarder dan uw cv-ketel”, lacht hij.

ClimaLevel Ook duurzaamheid en milieu spelen in de bedrijfsfilosofie een grote rol: ”Gezien de steeds stijgende energielasten en de aangescherpte EPC-normering van de overheid, is Comfort & Warmte voortdurend bezig met innovatieve installaties. Hieruit is ook het ingenieuze ClimaLevel-systeem ontstaan. Dit systeem is een unieke combinatie van verwarmen, koelen en ventileren, waardoor een optimaal gezond en leefbaar binnenklimaat wordt gerealiseerd voor de laagste energiekosten”, aldus een enthousiaste Eddy.

Vooruitstrevend Natuurlijk zijn er ook nog wat toekomstdoelen. Zoals de plaats van Comfort & Warmte in het hele bouwproces. Eddy: “We willen graag al in een vroeg stadium betrokken worden bij de ontwerpfase van de architect, zodat de huidige vaak complexe installaties eenvoudiger ingepast worden. Voor de daadwerkelijke uitvoering prefereer ik het werken in een bouwteam, waarin alle betrokken partijen met en voor elkaar willen werken voor een optimaal resultaat.”

Samen sterker Dat ze samenwerken met andere partijen uit Wanroij is geen toeval volgens Eddy. “We hebben een sterke binding met Wanroij en haar omgeving. Veel van onze medewerkers wonen daar ook. Dankzij het platform Bezoekwanroij.nl leren ook ondernemers elkaar kennen, en krijgen we echt een gezicht voor de inwoners. Dit initiatief juich ik dan ook erg toe.”