09 aug, 13:17
2021
Nieuws

Mensen uit Den Bosch en omstreken kunnen zonder afspraak geprikt worden

Mensen uit Den Bosch en omstreken kunnen vanaf 16 augustus een coronaprik krijgen zonder afspraak. GGD Hart voor Brabant wil hiermee de vaccinatiegraad in de regio verder vergroten.

De GGD zegt dat voor sommige mensen het maken van een afspraak een belemmering kan zijn voor een vaccinatie. Soms komen tijdstippen niet uit of vormt het online maken van een afspraak een belemmering. Een vrije inloop zou deze drempels wegnemen.

Het prikken zonder afspraak geldt niet voor mensen die al een afspraak hebben gepland. Voor deze mensen is al een vaccin gereserveerd, daarom moeten zij nog naar de afgesproken tijd en plaats.

Locaties en tijden
Van maandag 16 augustus tot en met 23 augustus kunnen mensen tussen tien uur 's ochtends en drie uur 's middags bij acht locaties terecht voor hun eerste prik. Tot en met zondag 5 september kan er op dezelfde tijden op verschillende locaties zonder afspraak worden geprikt. Hier vind je de locaties, tijden, adressen en wat je mee moet nemen.

De GGD Hart van Brabant richt zich op alle inwoners van Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel Cuijk, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Grave, Haaren, Den Bosch, Hilvarenbeek, Landerd, Loon op Zand, Maasdonk, Mill en Sint Hubert, Oisterwijk, Oss, Schijndel, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Tilburg, Uden, Veghel, Vught, Waalwijk.


Lees het hele bericht van Omroep Brabant »