05 feb, 10:25
2018
Nieuws

Milsbeek en Heijen pakken punt bij hoogvliegers

Tot diep in blessuretijd mocht SV Milsbeek hopen op een een klein wonder bij de koploper in de vierde klasse G, SDDL uit Demen. Nadat de gasten kort voor rust op een 0-1 voorsprong kwamen door een doelpunt van Pepe van Hoeve was het billen knijpen en het duurde tot vijf minuten in de extra tijd voordat de gelijkmaker werd gescoord en Milsbeek met een dubbel gevoel huiswaarts keerde.

Degradatiekandidaat Heijen moest op bezoek in Mill en vanaf de aftrap was het Juliana dat de aanval zocht en beperkte Heijen zich vooral tot het met hand en tand verdedigen. De gastgevers waren echter niet bij machte om de hechte defensie te slijten, en Heijen op haar beurt kon in de tegenaanval ook geen echte potten breken. Zelfs een makkelijk gegeven penalty voor Juliana bood geen soelaas, maar maakte de pas 15-jarige doelman van Heijen, Jorick Roelofs tot de man van de wedstrijd.