St. Hubert op z’n Best

Komend weekend St. Hubert op z'n Best
23 Augustus 2016
Komend weekend is het weer St. Hubert op z'n Best! Dit jaar wordt al weer de 31e editie gehouden.

Op vrijdag- en zaterdagavond staan de tentfeesten op de agenda. Vrijdag staat de coverband "De Heeren Van" op het podium in de grote feesttent op het Nel Neulplein. Op zaterdag is het de beurt aan de "Band Zonder Banaan" en de regionaal bekende band "FREEB". Kaarten voor beide avonden zijn te koop bij Albert Heijn in Mill en bij Difference Club & Bar. Verder kunnen er ook kaarten via de website www.sthubertopzijnbest.nl besteld worden.

Op zondag wordt de traditionele dag "St. Hubert op z'n Best" gehouden. Dit jaar geen braderie en rommelmarkt maar wel een grootse kofferbakverkoop. Mocht u uw spullen te koop aan willen bieden meldt u dan snel aan via kofferbak@sthubertopzijnbest.nl en u bent verzekerd van een plaats.

Ook zijn er op zondag weer diverse attracties waar kinderen na het passeren van de entree vrij gebruik van kunnen maken. Na enkele jaren is de nostalgische kermis weer terug. Er is een authentieke zweefmolen, een draaimolen, een kop van jut en er staan een tweetal kramen waar men kan ballengooien of touwtjestrekken. De oudere jeugd kan zich uitleven met de lasergames in een speciaal opgezet labyrinth. En wie durft kan op de rodeostier laten zien wat hij kan.

Verder is er natuurlijk op zondag volop entertainment zoals straattheater, BMX trial, dweilorkest Ut Word Wa en optredens van diverse bands op het muziekplein: "The Wild Weeping Willy's", "Dude", "New Jacket" en "The Bandits".

Kortom: Er is weer vanalles te beleven in St. Hubert!

» Ga naar de link
» Bekijk bestand: Komend weekend St. Hubert op z'n Best
Contactgegevens
St. Hubert op z’n Best
Postbus 77
5450 AB Mill