St. Hubert op z’n Best

Tentfeesten St. Hubert op z'n Best
19 Augustus 2016
In het weekend van 26 - 27 - 28 augustus wordt de 31e editie van St. Hubert op z'n Best gehouden. Sinds 4 jaar is dit evenement uitgebreid met tentfeesten op de vrijdag- en zaterdagavond.

Dit jaar staat op vrijdagavond de band "De Heeren Van" op het podium van de grote feesttent. Jeroen, Mark en Rowdy weten met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment een avondje topentertainment neer te zetten. De muziek tussen de sets door wordt verzorgd door DJ Benzel.

Op zaterdagavond is het de beurt aan de formaties FREEB en BZB. Het repertoire van FREEB is een mix van voornamelijk eigen nummers en covers van onder meer Nirvana, Queens of the stone age en Rage against the machine. FREEB heeft de laatste jaren op de programmering van verschillende grote festivals gestaan. De band heeft al veel hoogtepunten gekend, waaronder een optreden op het hoofdpodium van 's lands poptempel Paradiso. Geen kleine prestatie!

BZB is na ruim 2 decennia nog steeds een begrip in het Nederlandse live-circuit. Met een enorme bak live ervaring maakt dit kleurrijke gezelschap er overal een overrompelend, dampend optreden van. Dit hebben ze al bewezen op alle grote festivals zoals Pinkpop, Parkpop, FestyLand, Lowlands, Paaspop en de Zwarte Cross. Tijdens St. Hubert op z'n Best zal dit niet anders zijn!

Op zondag vindt de traditionele dag St. Hubert op z'n Best plaats. Dit jaar met een grote kofferbakverkoop, vele attracties voor de kinderen en diverse optredens. Kijk voor meer informatie op de website www.sthubertopzijnbest.nl.

Kortom: Het wordt weer feest in St. Hubert! Zorg dat je er bij bent!

» Ga naar de link
Contactgegevens
St. Hubert op z’n Best
Postbus 77
5450 AB Mill