22 mei, 07:24
2018
Nieuws

Heijen wint kelderduel, verlies Achates en Milsbeek tegen toppers

Heijen wist op bezoek in Overlangel bij degradant OKSV vertrouwen te tanken voor een succesvolle nacompetitie. Boyd Kessels maakte al na zes minuten de openingstreffer voor de gasten, maar OKSV wist snel de gelijkmaker te scoren. Kort voor de pauze was het Ramon van de Ven die ervoor zorgde dat Heijen met een voorsprong kon gaan rusten. Pas na 70 minuten liep Heijen uit door doelpunten van Thijs Kusters en Paul Joosten. Het slotakkoord was voor Jeen Schiks die de eindstand op 2-5 bepaalde.

Zowel Achates uit Ottersum als ook Milsbeek ontvingen zondag hooggeplaatste teams van de vierde klasse G, Ulysses en Juliana Mill. Daar waar Achates er nog een spannende strijd van maakte was het Milsbeek wel aan te zien dat er niets meer op het spel stond en het ging dus ook met 0-4 roemloos ten onder. Achates speelde met veel passie en kwam na een klein half uur spelen op voorsprong door een doelpunt van Jeroey Lekatompessy. Kort na rust kreeg Ulysses een wel erg gemakkelijke penalty en moest Achates met 10 man verder, waardoor een nederlaag niet kon uitblijven, eindstand 1-2.